Samarbeidsavtale med Ferd Sosiale Entreprenører

Nyheter

Schjødt har inngått avtale om å yte pro-bono-tjenester til de sosiale entreprenørene som Ferd har i sin portefølje.

- Vi har en lang tradisjon for å yte pro-bono tjenester i Schjødt. Denne avtalen gir oss en spennende mulighet til å bruke mer av vår forretningskompetanse i vårt pro-bono arbeid. Dette sa administrerende direktør Paul Bellamy da han introduserte Johan H. Andresen og avtalen med Ferd Sosiale Entreprenører for selskapets ansatte på tirsdag denne uken. Schjødts "pro-bono partner" Vidar Strømme sier at vi med dette samarbeidet tar vår pro-bono satsing ett stort steg videre og inn i enda mer organiserte former.

Johan H. Andresen holdt et inspirerende innlegg om viktigheten av sosialt entreprenørskap til nesten 100 fremmøtte Schjødt-medarbeidere.
 
Han fremhevet blant annet at et tettere samarbeid vil gi begge selskapene muligheter for å bli stolt av det de er med på å skape av enda bedre resultater hos de sosiale entreprenørene.

- Jeg oppfordrer dere til å hive dere ut i det og også være med ut til de barn og unge som berøres av tiltakene. Der vil dere se resultatene og kjenne på verdien av at vi sammen hjelper entreprenørene med å spre tiltakene til stadig flere.
 
Leder for Ferd Sosiale Entreprenører, Katinka Greve Leiner, forteller at de i løpet av de siste månedene har vi fått kjenne verdien av å ha med Schjødt ombord i sitt arbeid med de sosiale entreprenørene.

- Schjødt har alt bistått oss i flere tilfeller, med engasjerte medarbeidere og gode resultater!
 
Ansvarlig hos Schjødt er partner Jakob Villum, som vil holde i trådene og koordinere innsatsen overfor Ferd Sosiale Entreprenører.

- Vi er mange som ser frem til å involveres i arbeidet med de sosiale entreprenørene. Det blir et lærerikt samarbeid. Vi gleder oss til å komme skikkelig i gang.

Les mer om sosialt entreprenørskap i Aftenposten eller på Ferds hjemmesider og mer om Schjødts pro-bono satsing her.

Primærkontakter

Vidar Strømme
Jakob Villum

Publisert

27 juni 2013

Gå til » Hvem vi er

Gå til » Hva vi gjør

Gå til » Nyheter & Innsikt

Gå til » Karriere

Gå til » Kontakt oss