Preben Willoch - Ny partner i Schjødt

Vi ønsker Preben Willoch velkommen som ny partner i Schjødt. Han bistår aktører innen olje- og offshoreindustrien i Norge og utlandet, hovedsakelig oppstrøms- og oljeserviceselskaper og private equity-aktører med selskaps-, kontrakts- og regulatoriske råd relatert til petroleumsvirksomhet og M&A. Han tiltrer i vår avdeling Olje, Energi & Shipping.

Preben harover 15 års erfaring fra å bistå oljeindustriaktører, både som ekstern rådgiver og som intern advokat. Prebens arbeid omfatter alle faser av et typisk petroleumsfunn, fra norsk kontinentalsokkelinnføring for nye selskaper, til leting, utvikling, produksjon og stans. Preben har vært involvert som rådgiver for potensielle kjøpere i de fleste av de store transaksjonene på norsk kontinentalsokkel de siste ti årene. Internasjonalt har Preben gitt råd om nye ventures og oppkjøp i forskjellige jurisdiksjoner, herunder land i Europa, Afrika og i Midtøsten.

Prebens tidligere arbeidserfaring omfatter partnerstilling i et av Norges største advokatfirmaer og interne stillinger (utlån) i oljeselskaper med fokus på både norsk kontinentalsokkel og med internasjonalt fokus. Preben er rangert som en "up and coming" advokat i internasjonale rangeringer – samt i Finansavisens rangering.

Kompetanseområder

Advokater

Preben Willoch

Publisert

28. januar 2019

Oslo

Ruseløkkveien 14

P.O.Box 2444 Solli

NO-0201 Oslo

Bergen

C. Sundts gate 17

P.O.Box 2022 Nordnes

NO-5817 Bergen

Stavanger

Kongsgårdbakken 3

P.O.Box 440

NO-4002 Stavanger

Ålesund

Notenesgata 14

P.O.Box 996 Sentrum

NO-6001 Ålesund

London

48 Gracechurch Street

London EC3V 0EJ

United Kingdom