Torkjel Kleppo Grøndalen - Ny partner i Schjødt

Vi ønsker Torkjel Kleppo Grøndalen velkommen som partner i Schjødt. Han har 15 års erfaring fra olje-, gass- og offshoreindustrien, både som advokat og som internadvokat. Torkjel tiltrer i vår avdeling Olje, Energi & Shipping.

Torkjel bistår oljeselskaper, offshore oljeserviceselskaper og staten i forbindelse med tvister, regulatoriske og kontraktsmessige forhold, i tillegg til M&A-transaksjoner.

Torkjels erfaring omfatter alle aspekter av olje- og gassindustrien, herunder kontraktsmessige og regulatoriske spørsmål, M&A, gasstransport, gassalg og prisrevisjoner, byggeprosjekter, tvister og olje- og gassoperasjoner. Torkjel har vært involvert i et stort antall M&A-transaksjoner som involverer olje- og gasselskaper og deres aktiva. Torkjel har erfaring som intern advokat både fra Gassco AS og BP Norge AS.

Torkjel har også vært sterkt involvert i den norske stats prosjekter innen karbonfangst og lagring (CCS), og jobbet en tid som Procurement Manager for det fullskala CCS-prosjektet på Mongstad (CCM).

Kompetanseområder

Advokater

Torkjel Kleppo Grøndalen

Publisert

15. januar 2019

Oslo

Ruseløkkveien 14

P.O.Box 2444 Solli

NO-0201 Oslo

Bergen

C. Sundts gate 17

P.O.Box 2022 Nordnes

NO-5817 Bergen

Stavanger

Kongsgårdbakken 3

P.O.Box 440

NO-4002 Stavanger

Ålesund

Notenesgata 14

P.O.Box 996 Sentrum

NO-6001 Ålesund

London

48 Gracechurch Street

London EC3V 0EJ

United Kingdom