Hvorfor Schjødt?

Vi har en lang og stolt historie bak oss, men vi ser alltid fremover. Vi rekrutterer talenter som vil bli fremtidens advokater.

VISJON

Schjødt skal være førstevalget når viktige verdier står på spill. Vi skal være en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal forme en prestasjonskultur basert på felles verdier, lagarbeid og engasjement. Vi stiller høye krav til faglig nivå, forretningsforståelse og klientservice. Vi er bærere av "en uredd tradisjon" – om nødvendig tar vi saker og inntar standpunkter som er omstridte ved å legge større vekt på juridiske og samfunnsmessige faktorer enn på våre kommersielle interesser som advokatfirma. Dette preger også vårt pro bono-program

ARBEIDSPLASSEN

Nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere, og du kommer til et miljø med spennende utfordringer og karriereutviklingsmuligheter. Gjennom teamarbeid på tvers av byer, avdelinger og fagkompetanse, finner vi gode og innovative løsninger for våre klienter. Sammen gjør vi hverandre og våre klienter gode. Schjødt har et inkluderende, ungt og aktivt miljø med en rekke sosiale arrangementer i tillegg til vårt faglige fellesskap.

SCHJØDT ACADEMY

Schjødt Academy er vårt interne utdanningsprogram hvor både interne og eksterne ressurser benyttes som kursledere. Programmet er bygget for å gi alle ansatte relevant kompetanse. Gjennom ulike aktiviteter får du både faglig og personlig utvikling. 

INTERNASJONALT FOKUS

Mange av våre advokater har utdanning eller erfaring fra utlandet. Gjennom medlemskap i globale nettverk og et kontor i London har vi internasjonal tilstedeværelse og nær kontakt med anerkjente advokatfirmaer over hele verden. Vi har også opprettet utenlandsdesker med advokater med særlig kjennskap til språk, kultur, næringsliv og rettssystemer.

KARRIEREUTVIKLING

Faglige utfordringer og en bratt læringskurve gjør at du opplever personlig vekst og utvikling. Du har hovedtilknytning til en markedsgruppe, er assosiert i en faggruppe og vil uansett få mulighet til å samarbeide med mange advokater og partnere på spennende og ulike oppdrag.

Oslo

Ruseløkkveien 14

P.O.Box 2444 Solli

NO-0201 Oslo

Bergen

C. Sundts gate 17

P.O.Box 2022 Nordnes

NO-5817 Bergen

Stavanger

Kongsgårdbakken 3

P.O.Box 440

NO-4002 Stavanger

Ålesund

Notenesgata 14

P.O.Box 996 Sentrum

NO-6001 Ålesund

London

48 Gracechurch Street

London EC3V 0EJ

United Kingdom