Advokatfullmektig - Fast eiendom

Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Våre klienter er alt fra små Fintech-selskaper til store internasjonale industrikonsern. Hos oss vil du få anledning til å være med på å påvirke rettsutviklingen, håndtere de største transaksjonene, redde arbeidsplasser i store og komplekse reorganiseringer eller bidra til å sikre ytringsfrihet og kildevern. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Vårt mål er å være den beste forretningsadvokatskolen i Norge, og vårt løfte til deg er at arbeidserfaring fra Schjødt skal være meritterende og gi deg varige verdier i form av kunnskap, erfaring og venner.

Arbeidsområder og oppgaver:

Vår gruppe for fast eiendom er rangert på øverste nivå (det vil si Tier 1) i både internasjonale og nasjonale advokatrangeringer hvor de fremste advokatkontorer vurderes i forhold til hverandre. Gruppen bistår noen av landets største aktører innen bransjeområdet. Våre klienter er blant annet de største børsnoterte eiendomsselskapene, internasjonale fond og investorer, de største utbyggerne og norske private investorer.

Vi bistår klientene i hele "livsløpet" for et eiendomsprosjekt. Dette omfatter blant annet erverv, etablering, finansiering, plan- og bygningsrett, syndikering, utleie og transaksjoner.

Vi samarbeider også tett med firmaets øvrige advokater, blant annet innenfor for tvist, corporate, entreprise, industri og handel og skatt/mva. Arbeidsområdet for gruppens advokater er derfor variert og spenner vidt.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en energisk, ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller. Du vil raskt få direkte klientkontakt og progresjon i dine arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter, konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å arbeide sammen med landets fremste forretningsadvokater.

Ta kontakt med Anita Holan (HR) eller Klaus Henrik Wiese-Hansen (rekrutteringsansvarlig partner). Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Sok.png

Kompetanseområder

Primærkontakter

Anita Holan
Klaus Henrik Wiese-Hansen