Er du en energisk og løsningsorientert lagspiller?

Vi har et stort behov for advokater i alle stillingskategorier innenfor alle våre markedsområder. Om du er nyutdannet jurist eller erfaren advokat er uten betydning så fremt du er en energisk og løsningsorientert lagspiller – da vil vi gjerne høre fra deg uansett.

Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Våre klienter er alt fra små fintech-selskaper til store internasjonale industrikonsern. Hos oss vil du få anledning til å være med på å påvirke rettsutviklingen, håndtere de største transaksjonene, redde arbeidsplasser i store og komplekse reorganiseringer eller bidra til å sikre ytringsfrihet og kildevern. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Vårt mål er å være den beste forretningsadvokatskolen i Norge, og vårt løfte til deg er at arbeidserfaring fra Schjødt skal være meritterende og gi deg varige verdier i form av kunnskap, erfaring og venner. 

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en energisk, ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller. Du vil raskt få direkte klientkontakt og progresjon i dine arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter, konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å arbeide sammen med landets fremste forretningsadvokater.

Er du interessert? Ta kontakt med vårt rekrutteringsteam eller registrer din søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Primærkontakter

Anita Holan
Klaus Henrik Wiese-Hansen
Nils Ludvig Dahl
Sindre Søndenå Andersen
Stian S. Tennfjord