Schjødt vokser stadig og vil mer! Vil du være med på laget?

Vi opplever god vekst innenfor alle våre markedsområder og søker både nyutdannede jurister og erfarne advokater som ønsker å være en del av vårt lag. Våre klienter er ledende nasjonale og internasjonale aktører innenfor sine bransjer.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi også har det gøy på jobb og spiller hverandre gode.

Vi vil at du skal utvikle deg faglig og vokse inn i advokatrollen, enten du er nyutdannet eller erfaren. Du vil raskt få direkte klientkontakt og progresjon i dine arbeidsoppgaver. Du må være energisk, uredd, engasjert og ha lyst til å levere topp kvalitet i alle oppdrag og alle arbeidsoppgaver – kort sagt utgjøre forskjellen mellom "godt nok" og "over all forventning". Du må like å arbeide selvstendig og i nært samarbeid med dine kolleger. Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en energisk, ambisiøs, løsningsorientert og positiv lagspiller.

Vårt mål er å være den beste forretningsadvokatskolen i Norge, og vårt løfte til deg er at arbeidserfaring fra Schjødt skal være meritterende og gi deg varige verdier i form av kunnskap, erfaring og venner.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter, konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å arbeide sammen med mange av landets fremste forretningsadvokater.

Er du interessert? Ta i så fall kontakt med vårt rekrutteringsteam eller registrer din søknad her.

Primærkontakter

Klaus Henrik Wiese-Hansen
Anita Holan

Publisert

1. februar 2018