Vi søker advokater og advokatfullmektiger innen Fast eiendom i Oslo

Ved vårt kontor i Oslo søker vi advokater og advokatfullmektiger innen fagområdet Fast eiendom.

Schjødt er et moderne, internasjonalt orientert advokatfirma med en solid bakgrunn og historie. Vi har en sterk firmakultur innad og et anerkjent varemerke utad. I dag er vi det raskest voksende og mest dynamiske advokatfirmaet i Norge, med en spennende miks av nye talenter, erfarne partnere, avanserte teknologiske løsninger og veletablerte faglige prosesser. Vi kombinerer engasjement, ambisjoner og stolthet med faglig spisskompetanse for å kunne tilby våre klienter den beste rådgivning og service. Vår visjon er å være klientens førstevalg når viktige verdier står på spill.

Schjødts gruppe for fast eiendom er rangert på øverste nivå (det vil si Tier 1) i både internasjonale og nasjonale advokatrangeringer hvor de fremste advokatkontorer vurderes i forhold til hverandre. Gruppen bistår noen av landets største aktører innen bransjeområdet. Våre klienter er blant annet de største børsnoterte eiendomsselskapene, internasjonale fond og investorer, de største utbyggerne og norske private investorer. Vi bistår klientene i hele "livsløpet" for et eiendomsprosjekt. Dette omfatter blant annet erverv, etablering, finansiering, plan- og bygningsrett, syndikering, utleie og transaksjoner. Eiendomsgruppen samarbeider også tett med firmaets øvrige grupper, blant annet gruppene for tvist, corporate/M&A, entreprise, industri og handel og skatt/mva. Arbeidsområdet for gruppens advokater er derfor variert og spenner vidt.

Gruppens oppdragsmengde øker og vi ønsker å styrke laget med nye medarbeidere. Vi søker derfor etter advokater og advokatfullmektiger innen fast eiendom til vårt kontor i Oslo.

Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg sammen med landets fremste advokater. Vi søker personer som er løsningsorientert og selvstendig, men samtidig samarbeider godt med andre.

Hos Schjødt vil du være del av et av landets beste advokatlag. Vi tilbyr faglig spennende oppgaver og vi ønsker å gi talent mulighet til å vokse inn i advokatrollen og delta i utviklingen av Schjødt.

Ta gjerne kontakt med gruppelederne Ditlef Thaulow eller Camilla Kristiansen Lunne.

Du kan sende inn din søknad her.

Forretningsområder

Primærkontakter

Ditlef A. Thaulow
Camilla Kristiansen Lunne

Publisert

30. november 2017