Vi søker advokater og advokatfullmektiger til vårt kontor i Oslo

Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller. Vi ønsker søknader fra både nyutdannede og erfarne kandidater.

Jeg opplevde den første tiden i Schjødt som veldig inkluderende, og et hyggelig miljø å komme inn i. Blant annet fikk jeg bli med i et eksternt møte sammen med en partner allerede første dagen.

- Johanne, advokatfullmektig

Johanne Førde begynte som advokatfullmektig i Schjødt i 2018, og fikk prøvd seg i advokatrollen allerede fra dag én. "Blant annet fikk jeg bli med i et eksternt møte med en partner allerede første dagen", forteller Johanne.

Videre har hun både vært i retten og skrevet bok sammen med kollegaer i Schjødt. "Man blir virkelig kastet ut i det, og det er veldig positivt", forteller Johanne engasjert.

Dersom du ønsker å bli en del av Schjødt, ser vi etter deg som har gode faglige kvalifikasjoner, kommersiell forståelse og gode samarbeidsevner. I tillegg vektlegger vi entusiasme, ambisjoner og evnen til å arbeide effektivt, selvstendig så vel som del av et større team. Du får mulighet til å bistå store norske og internasjonale klienter. Schjødt tilbyr karrieremuligheter og spennende arbeidsoppgaver i et hektisk og faglig sterkt miljø.

Vi har behov for advokatfullmektiger og advokater til alle våre fagområder. Vi arbeider med M&A, selskapsrett, skatterett, petroleumsrett, arbeidsrett, prosedyre og fast eiendom, men dekker også en rekke andre forretningsjuridiske fagområder. Vi er et fullservice forretningsadvokatfirma, og dekker hele det forretningsjuridiske fagområdet. Vi tilbyr grundig opplæring og oppfølgning til alle som begynner hos oss.

Ta kontakt med partner Klaus Henrik Wiese-Hansen for ytterligere informasjon.

Vi behandler søknader fortløpende.

Primærkontakter

Klaus Henrik Wiese-Hansen
Anita Holan