Vi søker advokater og advokatfullmektiger til vårt kontor i Stavanger

Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller.

Vi har et veldig tett samarbeid, og man kan gå og spørre alle. Det er lavterskel for å få hjelp til noe, og det er en god gjeng både faglig og sosialt.

- Hanna, advokatfullmektig

For Hanna Aronsen ble den første tiden med inntrykk og opplevelser i Schjødt kombinert med spenningen med å flytte til en helt ny by. Etter studietiden i Tromsø ønsket hun å gjøre noe nytt. "En av de grunnene til at jeg valgte Stavanger og et mindre kontor var fordi jeg ville bli godt kjent med alle jeg jobbet med og bli en del av en mindre og mer sammensveiset gjeng". Hanna beskriver kontoret på følgende måte: "Veldig tett samarbeid, og man kan gå og spørre alle. Det er lavterskel for å få hjelp til noe, og det er en god gjeng både faglig og sosialt". 

Hanna ville jobbe en plass med faglig sterke og dyktige kollegaer,hvor det var stor sannsynlighet for å få ansvar fra første stund. Dette fikk hun i Stavanger. 

Ønsker du også å bli en del av Schjødt, så søker vi deg som har gode faglige kvalifikasjoner, kommersiell forståelse og gode samarbeidsevner. I tillegg legger vi vekt på entusiasme, ambisjoner og evnen til å arbeide effektivt, selvstendig så vel som del av et større team. Som medarbeider ved vårt kontor i Stavanger vil du arbeide i et hektisk miljø og du vil bli en del av et av landets beste advokatteam. Du får mulighet til å bistå store norske og internasjonale klienter. Schjødt tilbyr karrieremuligheter og spennende arbeidsoppgaver i et ungt og faglig sterkt miljø.

Vi har behov for advokatfullmektiger og advokater til alle våre fagområder. Vi arbeider med M&A, selskapsrett, skatterett, petroleumsrett, arbeidsrett, prosedyre og fast eiendom, men dekker også en rekke andre forretningsjuridiske fagområder. Vi tilbyr grundig opplæring og oppfølgning til alle som begynner hos oss.

Vi ønsker søknader fra nyutdannede og erfarne kandidater.

Ta kontakt med partner Nils Ludvig Dahl for ytterligere informasjon.

Vi behandler søknader fortløpende.

Primærkontakter

Nils Ludvig Dahl

Oslo

Ruseløkkveien 14

P.O.Box 2444 Solli

NO-0201 Oslo

Bergen

C. Sundts gate 17

P.O.Box 2022 Nordnes

NO-5817 Bergen

Stavanger

Kongsgårdbakken 3

P.O.Box 440

NO-4002 Stavanger

Ålesund

Notenesgata 14

P.O.Box 996 Sentrum

NO-6001 Ålesund

London

48 Gracechurch Street

London EC3V 0EJ

United Kingdom