Vi søker advokater og advokatfullmektiger til vårt kontor i Stavanger

Schjødt er et ledende, fullservice forretnings-advokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller.

Vi ønsker søknader fra nyutdannede og erfarne kandidater.

I tillegg til gode faglige kvalifikasjoner, kommersiell forståelse og gode samarbeidsevner, legger vi vekt på entusiasme, ambisjoner og evnen til å arbeide effektivt, selvstendig så vel som del av et større team. Som medarbeider ved vårt kontor i Stavanger vil du arbeide i et hektisk miljø og du vil bli en del av et av landets beste advokatteam. Du får mulighet til å bistå store norske og internasjonale klienter. Schjødt tilbyr karrieremuligheter og spennende arbeidsoppgaver i et ungt og faglig sterkt miljø.

Vi har behov for advokatfullmektiger og advokater til alle våre fagområder. Vi arbeider med M&A, selskapsrett, petroleumsrett, arbeidsrett, prosedyre og fast eiendom, men dekker også en rekke andre forretningsjuridiske fagområder. Vi tilbyr grundig opplæring og oppfølgning til alle som begynner hos oss.

Ta kontakt med partner Nils Ludvig Dahl for ytterligere informasjon.

Vi behandler søknader fortløpende.

Primærkontakter

Nils Ludvig Dahl