Vil du arbeide i landets ledende kapitalmarkedsmiljø?

Schjødt er et ledende, fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og London. Vi arbeider på tvers av kontorene i team tilpasset den enkelte klient og sak. Våre klienter er alt fra små fintech-selskaper til store internasjonale industrikonsern. Hos oss vil du få anledning til å være med på å påvirke rettsutviklingen, håndtere de største transaksjonene, redde arbeidsplasser i store og komplekse reorganiseringer eller bidra til å sikre ytringsfrihet og kildevern. Schjødt har i mer enn 80 år vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling. Vi skal være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill, og vi trenger flere lagspillere som deler våre verdier og visjoner.

Schjødt har et ungt og faglig sterkt miljø, og våre advokater preges av kommersiell forståelse og en løsningsorientert tilnærming til juridiske og kommersielle problemstillinger. Vi har et inkluderende, uhøytidelig og sosialt arbeidsmiljø – vi tror at de beste resultatene for klientene skapes når vi spiller hverandre gode.

Vårt mål er å være den beste forretningsadvokatskolen i Norge, og vårt løfte til deg er at arbeidserfaring fra Schjødt skal være meritterende og gi deg varige verdier i form av kunnskap, erfaring og venner.

Schjødt er kjent som et av Norges ledende advokatkontorer innen kapitalmarkedsrådgivning, og er solid plassert blant de fremste firmaene i Norge i alle betydelige rangeringer og kåringer. Vår kapitalmarkedsgruppe representerer ledende finanshus, internasjonale og norske utstedere, garantister og tilretteleggere i saker som gjelder transaksjonsstrukturering, virksomhetsopplysninger og selskapsledelse og eierstyring samt regulatoriske spørsmål relatert til bedrifter og verdipapirer innen kapitalmarkedsområdet.

Vi ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner:

  • Ønske om å arbeide med børs- og verdipapirrett i ungt, positivt og dynamisk miljø
  • Evne til å utføre oppgaver selvstendig og nøyaktig
  • Erfaring fra kapitalmarkedsarbeid en fordel, men ingen forutsetning
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Master i rettsvitenskap med gode resultater

Vi tilbyr gode karrieremuligheter, konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å arbeide i landets ledende kapitalmarkedsmiljø.

Gode akademiske resultater er en forutsetning, men viktigst av alt er at du er en energisk, ambisiøs, engasjert, løsningsorientert og positiv lagspiller. Du vil raskt få direkte klientkontakt og progresjon i dine arbeidsoppgaver.

Er du interessert? Ta kontakt med Anita Holan (HR), Viggo Bang-Hansen (partner) eller Bjarne Rogdaberg (partner). Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Registrer-søknad.png

Kompetanseområder

Primærkontakter

Anita Holan
Bjarne Rogdaberg
Viggo Bang-Hansen