Christian Fredrik Michelet

Christian Fredrik Michelet

Partner, Oslo Last ned CV Last ned vCard

Christian Fredrik har over 30 års erfaring fra olje-, gass- og offshoreindustrien, både som advokat og som direktør i oljeselskap. Han bistår oljeselskaper og offshore serviceselskaper i både juridiske og strategiske spørsmål. Han er også rådgiver for regjeringer i olje- og gassproduserende land i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika og Midtøsten. Han har erfaring fra olje-, gass- og energisektoren i mer enn 35 land.

Christian Fredriks praksis omfatter alle aspekter av olje- og gassindustrien, inkludert kontrakts- og regulatoriske spørsmål, M&A, gasstransport, gassalg og prisrevisjoner, byggeprosjekter, tvister og olje- og gassoperasjonssaker. Han har vært involvert i et stort antall olje- og gasstransaksjoner i Norge. Christian Fredrik har også vært rådgiver i noen av de større olje- og gasstvistene i Norge de siste tiårene.

Christian Fredrik oppnevnes jevnlig som voldgiftsdommer i nasjonale og internasjonale voldgiftssaker. Voldgiftssakene omfatter de fleste kommersielle forhold, inkludert olje-, gass- og energisektoren, entreprise, shipping og forsikring.

Christian Fredrik har i flere år vært rangert av Chambers som"star individual" innen olje og gass og Legal 500 har rangert han som"leading individual".

Nøkkelkompetanse

  • Olje, gass og offshore
  • Offshore entreprise
  • Forsikring
  • Tvisteløsning

Fagområder