Elise Chen

Elise Chen

China Desk Mananger

Som China Desk Manager er Elise sentral i Schjødts arbeid med handel og investeringer mellom Kina og Norge. Hennes rolle innebærer markeds- og kommunikasjonsoppgaver overfor klienter, samarbeidspartnere og kontakter, inkludert bistand til myndigheter og organisasjoner involvert i norsk/kinesisk forretningsutvikling, særlig kinesiske investeringer i Norge. Hun har tidligere arbeidet som prosjektleder i IBM og har også erfaring innen industri, bank og finans, økonomi og ledelse. Elise har i mange år vært sterkt engasjert i Norge-Kina samarbeid knyttet til utvikling av handel og investeringer mellom landene. Hun har vært styreleder i Norsk-Kinesisk Handelskammer (NCCC) siden 2009. 

Elise har dobbel bachelor fra Shanghai University of Science & Technology og fra Universitetet i Oslo i informasjonsteknologi. Hun har også utdanning innen bedriftsledelse i Norge.

Elise har siden 1994 også arbeidet med utvikling av kulturelt samarbeid mellom Norge og Kina og har ledet en rekke prosjekter på dette feltet. Hun var initiativtaker og programleder for den første Kinesisk Kulturfestival i Norge i 2004. Siden har Kinesisk Kulturfestival arrangert en rekke store konserter og festforestillinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø.

Info

E-post:
elch@schjodt.no
M:
+47 414 40 388
T:
+47 23 01 19 43
Kontor:
Oslo
Språk:
Engelsk, norsk, mandarin, Shanghainese

Last ned PDF
Legg til i kontakter

Kompetanseområder