Jana Johnsen

Jana Johnsen

Senioradvokat, Bergen Last ned CV Last ned vCard

Jana er advokat i Schjødts Skattegruppe, og er assosiert medlem av firmaets prosedyreavdeling og avdeling for M&A og Kapitalmarked. Hun begynte hos Schjødt i 2013, og jobber hovedsakelig med skatt og selskapsrett. Jana representerer privatpersoner og selskaper i saker for de ordinære domstoler, med hovedvekt på saker innen bedriftsbeskatning, personbeskatning og internasjonal beskatning. Hun bistår også klienter med løpende rådgivning innen skatt og selskapsrett, herunder vedrørende løpende drift, generasjonsskifter, omorganiseringer, samt kjøp og salg av virksomheter. I tillegg til dette har hun erfaring med arv og som testamentsfullbyrder.

Jana har en Master i Rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, hvor hun spesialiserte seg innen skatterett og selskapsrett. Hun har også en Master i Regnskap og Revisjon fra Norges Handelshøyskole.

Før hun begynte i Schjødt, arbeidet Jana som juridisk rådgiver for et konsern som hovedsakelig driver virksomhet innen telekom, media og servicenæringen.

Fagområder