Kristin Gotfredsen

Kristin Gotfredsen

Advokat

Kristin er for tiden i permisjon.

Kristin Gotfredsen er advokat i Schjødts Industri-gruppe. Hun startet i firmaet i 2011 og er spesialisert i arbeidsrett, kontraktsrett og insolvensrett. Kristin arbeider særlig med omorganiseringer, transaksjoner, arbeidsrettslige – og kontraktsrettslige tvister og regulatorisk og arbeidsrettslig rådgiving. Kristin har jevnlig prosedyreoppdrag for domstolene.

Ut over arbeidet for gruppen Industri, er Kristin en sentral del av Schjødts restruktureringsgruppe. Kristin har bistått ved flere større restruktureringer innen særlig eiendom og olje- og gass sektoren, samt bistått banker i forbindelse med utsatte engasjementer. I tillegg har Kristin betydelig erfaring med insolvensrettslig rådgiving.

Kristin har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, og et Certificate i International Finance Law fra Queen Mary, University of London. Hun fikk skriveplass hos Schjødt og mottok Schjødtstipendet da hun skrev masteroppgave med temaet omstøtelse av sikkerhetsstillelse for eldre gjelde ved refinansiering. Før hun begynte i Schjødt arbeidet Kristin som trainee i flere advokatfirmaer.

Info

E-post:
krgo@schjodt.no
M:
47 917 98 223
T:
+47 23 01 16 07
Kontor:
Oslo
Språk:
Engelsk

Last ned PDF
Legg til i kontakter

Utdannelse

Master i rettsvitenskap, Universitetet i Bergen, 2011
Certificate International Finance Law, Queen Mary, University of London 2011