Sindre Søndenå Andersen

Sindre Søndenå Andersen

Partner, Bergen Last ned CV Last ned vCard

Kontorleder – Bergen

Sindre er partner i selskapets avdeling for M&A og Kapitalmarkeder og har spesialisering innen M&A og kapitalmarkedstransaksjoner, selskaps- og verdipapirrett, private equity/venture capital.

Sindre er leder av firmaets kontor i Bergen, samt leder av Schjødt sin gruppe for fornybar energi.

Gjennom årene har Sindre bistått i forbindelse med et betydelig antall transaksjoner som blant annet har involverte norske og internasjonale noterte og unoterte selskaper. Han har betydelig erfaring med transaksjoner innenfor energirelaterte bransjer, herunder olje og gass segmentet, oljeservice, mv. og arbeider regelmessig for flere av de mest anerkjente investeringsmiljøene og PE/VC fond i Norge og internasjonalt. I tillegg har Sindre omfattende erfaring fra en rekke transaksjoner innenfor vindkraft i Norge.

Sindre har betydelig kompetanse og erfaring med omorganiseringer og restruktureringer, som del av løpende forretningsutvikling, som del av generasjonsskifter eller som del av transaksjoner. Som eksempler på selskaper som Sindre har ledet gjennom slike prosesser kan nevnes Frank Mohn AS, Harding Safety AS, Roxar ASA, Palfinger Marine, ASCO Norge AS, Norsk Vind Energi AS, Mongstadbase AS.

Sindre er utdannet ved Det Juridiske Fakultet ved Universitetet i Bergen, med spesialisering innen selskapsrett og petroleumsrett. Han er også benyttet som sensor i selskapsrettsfaget ved Universitetet i Stavanger.

Fagområder