Stian S. Tennfjord

Stian S. Tennfjord

Partner, Ålesund Last ned CV Last ned vCard

Stian tiltrådte som partner i Schjødt i 2016 og som leder av firmaets kontor i Ålesund. Stian er tilknyttet firmaets avdeling for Shipping & Offshore, og er spesialisert i kontrakts- og selskapsrett innenfor et bredt spekter av industrier.

Før Stian tiltrådte som partner i Schjødt arbeidet han som General Counsel for Vard Group AS i 5 år, hvor han ledet selskapets juridiske arbeid innenfor Vards nasjonale og internasjonale operasjoner. Stians klienter drar nytte av hans inngående industrikunnskap og hans brede nasjonale og internasjonale nettverk. Stian har også bakgrunn fra Wiersholm hvor han arbeidet i 4 år med kontraktsrett og kompleks prosjektutførelse. Videre har Stian erfaring som foreleser og sensor i generell kontraktsrett og juridisk metode ved Universitetet i Bergen. Stian har i tillegg en MBA With Honors fra Handelhøyskolen BI.

Nøkkelkompetanse

  • Kontraktsrett og gjennomføring av store og komplekse prosjekter (skipsbygging, olje & gass installasjoner, leverandøravtaler, entreprisekontrakter, ulike standardkontrakter og spesialtilpassede betingelser)
  • Finansiering av store og komplekse prosjekter
  • Selskapsrett og transaksjoner
  • Forhandling- og tvisteløsning

Publikasjoner

«Leverandørsamarbeid – noen tanker om intern risikofordeling", medforfatter med Arne Engesæth, publisert i "På Rett Grunn – festskrift til Norsk Forening for Bygge- og Entrepriserett" (Gyldendal Akademisk) i 2010.

Fagområder