Christian Fredrik Michelet - Ny partner i Schjødt

Vi ønsker Christian Fredrik Michelet velkommen som ny partner i Schjødt. Han har over 30 års erfaring fra olje-, gass- og offshoreindustrien, både som advokat og som direktør i oljeselskap og tiltrer i vår avdeling Olje, Energi & Shipping.

Christian Fredrik bistår oljeselskaper og offshore serviceselskaper i både juridiske og strategiske spørsmål. Han er også rådgiver for regjeringer i olje- og gassproduserende land i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika og Midtøsten. Han har erfaring fra olje-, gass- og energisektoren i mer enn 35 land.

Christian Fredriks praksis omfatter alle aspekter av olje- og gassindustrien, herunder kontrakts- og regulatoriske spørsmål, M&A, gasstransport, gassalg og prisrevisjoner, byggeprosjekter, tvister og olje- og gassoperasjonssaker. Han har vært involvert i et stort antall olje- og gasstransaksjoner i Norge. Christian Fredrik har også vært rådgiver i noen av de større olje- og gasstvistene i Norge de siste tiårene.

Christian Fredrik oppnevnes jevnlig som voldgiftsdommer i nasjonale og internasjonale voldgiftssaker. Voldgiftssakene omfatter de fleste kommersielle forhold, herunder olje-, gass- og energisektoren, entreprise, shipping og forsikring.

Christian Fredrik har i flere år vært rangert av Chambers som "star individual" innen olje og gass, av Legal 500 som "leading individual" og av Finansavisen som ledende olje- og gassadvokat i Norge i 20 år.

Kompetanseområder

Advokater

Christian Fredrik Michelet

Publisert

21. januar 2019