Erlend Brun Bakken - Ny partner i Schjødt

Vi ønsker Erlend Brun Bakken velkommen som partner i Schjødt. Han har over 15 års erfaring som juridisk og kommersiell rådgiver for olje- og gasselskaper, oljeserviceselskaper, investorer, banker og tilretteleggere innenfor olje og gassindustrien. Erlend tiltrer i vår avdeling Olje, Energi & Shippingavdeling.

Erlends erfaring spenner over hele spekteret av juridiske, kommersielle og finansielle sider knyttet til olje og gass industrien, herunder selskaps-og lisenstransaksjoner, finansiering, rådgivning om strategi, forhandling av kontrakter knyttet til større prosjekter, styring av tvister og omstruktureringer.

Erlend har vært involvert i mange av de store finansieringene, omstruktureringene og M&A-transaksjonene som har involvert norske oljeserviceselskaper og olje- og gasselskapene på norsk sokkel. Erlend har tilbrakt betydelige deler av sin karriere i full eller deltid på utlån til oljeserviceselskaper som Petroleum Geo-Services ASA (General Counsel), Electro-Magnetic Geo-Services ASA og Teekay Petrojarl, og fortsetter å benytte seg av disse erfaringene når han bistår selskapsledelser og -styrer i bransjen.

Kompetanseområder

Advokater

Erlend Brun Bakken

Publisert

08. februar 2019