Preben Willoch - Ny partner i Schjødt

Vi ønsker Preben Willoch velkommen som ny partner i Schjødt. Han bistår aktører innen olje- og offshoreindustrien i Norge og utlandet, hovedsakelig oppstrøms- og oljeserviceselskaper og private equity-aktører med selskaps-, kontrakts- og regulatoriske råd relatert til petroleumsvirksomhet og M&A. Han tiltrer i vår avdeling Olje, Energi & Shipping.

Preben harover 15 års erfaring fra å bistå oljeindustriaktører, både som ekstern rådgiver og som intern advokat. Prebens arbeid omfatter alle faser av et typisk petroleumsfunn, fra norsk kontinentalsokkelinnføring for nye selskaper, til leting, utvikling, produksjon og stans. Preben har vært involvert som rådgiver for potensielle kjøpere i de fleste av de store transaksjonene på norsk kontinentalsokkel de siste ti årene. Internasjonalt har Preben gitt råd om nye ventures og oppkjøp i forskjellige jurisdiksjoner, herunder land i Europa, Afrika og i Midtøsten.

Prebens tidligere arbeidserfaring omfatter partnerstilling i et av Norges største advokatfirmaer og interne stillinger (utlån) i oljeselskaper med fokus på både norsk kontinentalsokkel og med internasjonalt fokus. Preben er rangert som en "up and coming" advokat i internasjonale rangeringer – samt i Finansavisens rangering.

Kompetanseområder

Advokater

Preben Willoch

Publisert

28. januar 2019