Alumni

Det er vanlig å si at de ansatte er bedriftens største aktivum – dette gjelder enda mer i en kunnskapsbedrift. Vi er stolte av våre medarbeidere og i fellesskap tilstreber vi kontinuerlig utvikling av firmaet. Noen "Schjødtere" vil være hos oss fra universitetet og helt frem til en plass i partnerskapet, mens andre vil velge alternative karrierer. Det viser seg også at flere tidligere ansatte søker seg tilbake til Schjødt etter å ha skaffet seg nye erfaringer i andre stillinger og hos andre arbeidsgivere.

Vi håper at alle, uansett videre veivalg, vil se tilbake på sin tid i firmaet som utfordrende, utviklende og spennende - det sosiale er også viktig når man jobber mye.

Vi ønsker å holde kontakt med våre tidligere kolleger, uansett om dere er i næringslivet, det offentlige, akademia eller andre advokatfirmaer. Vi holder derfor et årlig arrangement der vi inviterer til sosialt samvær med faglig innhold eller informasjon om firmaet.

Vi setter pris på informasjon fra gamle venner og kollegaer og oppfordrer dere til å hjelpe oss med en oppdatering av våre adresselister. Hører du ikke fra oss? Har du byttet jobb eller mailadresse? Ta i så fall kontakt: post@schjodt.no.

Oslo

Ruseløkkveien 14

P.O.Box 2444 Solli

NO-0201 Oslo

Bergen

C. Sundts gate 17

P.O.Box 2022 Nordnes

NO-5817 Bergen

Stavanger

Kongsgårdbakken 3

P.O.Box 440

NO-4002 Stavanger

Ålesund

Notenesgata 14

P.O.Box 996 Sentrum

NO-6001 Ålesund

London

48 Gracechurch Street

London EC3V 0EJ

United Kingdom